BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – BLC 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 20 april trekt GVV’63 ten strijde tegen sv BLC. Er wordt om 15.00 uur afgetrapt.

Voor de wedstrijd wordt er één minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van onze recent overleden erevoorzitter en erelid, de heer Cor van Bruchem.

De heenwedstrijd in Den Bosch liep voor GVV’63 uit in een teleurstelling. Een goed voetballend GVV’63 zag in de slotfase een 1-2 voorsprong tenietgaan in een 3-2 nederlaag. We hebben dus nog wat recht te zetten.

De Bosschenaren vinden we terug op de vierde plaats. Zeven posities boven GVV’63, maar met slechts zes punten meer. De verschillen blijven enorm klein in deze competitie. Ook BLC kent een wisselvallig seizoen. De afgelopen twee wedstrijden werden gelijkgespeeld, tegen laagvlieger ONI en tegen hoogvlieger OSS’20. BLC beschikt al diverse jaren over een goed voetballend team, strijd en passie zullen zaterdag wellicht de doorslag gaan geven.

Strijd en passie liet GVV’63 afgelopen zaterdag zien in Woudrichem. Een taaie uitwedstrijd die op karakter in een 1-2 overwinning werd omgezet. Door deze driepunter bleef GVV’63 in de buurt van de veilige 8e plaats op de ranglijst. De afstand bedraagt momenteel drie punten. Aanstaande zaterdag zal er wederom gewonnen moeten worden om dit doel te bereiken.

Het Gamerse publiek is tijdens thuiswedstrijden nog niet echt verwend. Het begon mooi in september met een 4-1 overwinning op SCO. Maar daaropvolgend werd er negen keer niet gewonnen op Sportpark Maartenshof. Aanstaande zaterdag is het een uitgelezen moment om daar verandering in te brengen. En gezien de afgelopen wedstrijden hebben we er het volste vertrouwen in dat onze jongens dat gaat lukken. Hopelijk met de steun van veel publiek!

De wedstrijd staat onder leiding van de heer IJzerman.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door FysioBam, fysiotherapie & sportrevalidatie Gerard Bambacht te Zaltbommel.

De pupil van de week is Liz Termeer (GVV’63 MO11-1)