Blik op zaterdag: GVV’63 1 – BLC 1

150 150 GVV'63

Zaterdag 16 december staat voor GVV’63 1 de laatste wedstrijd van 2017 op het programma. Om 14.15 uur is BLC uit Den Bosch te gast. Hierbij zijn we natuurlijk wel afhankelijk van de weersomstandigheden, aangezien de velden behoorlijk nat zijn. Aansluitend op deze wedstrijd is er de jaarlijkse draaimiddag met medewerking van DJ Jorrit.

BLC is in 1989 ontstaan uit een fusie van Beatrix’63 en LVV’58. De club speelt onder de rook van het Brabantse Provinciehuis en wordt wel de Club van Zuid genoemd. In het seizoen 15/16 werd BLC knap kampioen in de 3e klasse. Vorig jaar degradeerde het na 1 seizoen weer terug naar de 3e klasse.

Op de ranglijst staat BLC momenteel één positie onder GVV’63 en heeft het drie punten minder. Opvallend is dat de 12 vergaarde punten allemaal in Den Bosch werden behaald. In uitwedstrijden werd er tot op heden louter verloren. Het is vooral letten op de creatieve Jori van den Berk en clubtopscorer Nabil Elouajdi.

Voor GVV’63 was 2017 een mooi jaar, met het behaalde kampioenschap als hoogtepunt. Het is zaak om het jaar in stijl af te sluiten. Met een overwinning staat GVV’63 stevig in het linker rijtje, en kan men met een goed gevoel de winterstop in. Dus de mouwen opstropen en nog 1 keer knallen. Met de juiste teamspirit is een overwinning zeker mogelijk. Hopelijk gesteund door veel thuispubliek!