Blik op zaterdag: GVV’63 1 – BZC’14 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 de Bommelerwaardse derby tegen BZC’14. Aanvang 14.30 uur.

Voor aanvang van de wedstrijd wordt er een minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van ons erelid Bartje Bambacht en ons lid Mart Verhoeks. GVV’63 speelt met rouwbanden.

GVV’63 liep afgelopen dinsdag tegen de eerste seizoensnederlaag aan. Thuis tegen SV BLC zagen de aanwezige supporters een mooie wedstrijd, met goed aanvallend voetbal van beide ploegen. De wedstrijd was lange tijd in evenwicht. GVV’63 kreeg kansen om op voorsprong te komen. Maar de goal viel aan de andere kant en de vaardige Bosschenaren liepen uit naar een 1-3 overwinning.

De bezoekers uit Brakel/Zuilichem kenden een lange serie van nederlagen, maar het tij lijkt te keren. De afgelopen twee wedstrijden werden niet verloren. Eerst was er een gelijkspel tegen SV Capelle. Daarna volgde, een niet verwachte, knappe overwinning tegen titelkandidaat Schelluinen. De rood-zwarten hebben de laatste plaats overgedragen aan NOAD’32 en richten nu hun pijlen op de 12e plaats. We zijn gewaarschuwd! De twee recente wedstrijden tegen BZC’14 hebben laten zien dat we een felle tegenstander kunnen verwachten.

Onze GVV-ers zullen na de nederlaag hun rug moeten rechten. Daarom is de derby een welkom affiche, een wedstrijd waarvoor je jezelf niet extra hoeft te motiveren. We verwachten zaterdag een gretig en fel GVV’63. Dan behoort een overwinning tot de mogelijkheden.

We rekenen op veel steun voor onze geel-zwarten!

De wedstrijd bal wordt gesponsord door Fysiotherapie en Sportrevalidatie Gerard Bambacht

De pupil van de week is Deyen van Beers

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Griensven.