BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – DESK 1

1024 576 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd van 2024 op het programma. GVV’63 1 speelt om 15.00 uur thuis tegen DESK.

Van lekker opstarten na de winterstop is nog geen sprake. Vooralsnog gooien sneeuwval en vorst roet in het eten. Momenteel kampen we nog met gladde harde velden, we gaan zien hoe het zaterdag is.

In de derde klasse D staan de ploegen zeer dicht bij elkaar. Tegenstander DESK heeft drie punten meer dan GVV’63 en staat vijf posities hoger op de ranglijst. Door de versterkte degradatieregeling kunnen we wel stellen dat elke wedstrijd een finale is en dat de punten dit seizoen zeer kostbaar zijn.

De ploeg uit Kaatsheuvel, voorheen een grootmacht in het zondagvoetbal, heeft ambities. Vorig seizoen werd de nacompetitie voor promotie gehaald. En ook dit seizoen is dat weer de doelstelling. Het is vooral letten op Tom Rommens die dit seizoen al zeven keer trefzeker was.

Onze geel-zwarten sloten in december de eerste competitiehelft af met een 4-4 gelijkspel tegen ONI. Hopelijk kan zaterdag voor eigen publiek een mooi resultaat geboekt worden tegen DESK. We hopen op veel geel-zwarte steun!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Gils.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Wim van Wijk Zonwering uit Gameren

De pupil van de week is Quinten Leerlooijer (GVV ’63 JO11-1)