BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – DESK 1

1024 576 GVV'63

Na een vrij Carnavalsweekend staat er voor GVV’63 1 een thuiswedstrijd tegen DESK op het programma. De aftrap is om 15.00 uur. Dit betreft een inhaalprogramma van de wedstrijden die enkele weken geleden werden afgelast vanwege sneeuwval.

Onze GVV-ers zitten momenteel even in de hoek waar de klappen vallen. Twee weken geleden werd op zeer ongelukkige wijze de wedstrijd tegen GDC verloren, terwijl GVV’63 aanspraak maakte op een overwinning. Onze geel-zwarten nemen momenteel de laatste plaats in. Toch mogen de kopjes niet gaan hangen. Onze mannen hebben dit seizoen al diverse keren laten zien dat ze prima kunnen voetballen. Als ze blijven knokken, zoals in de tweede helft tegen GDC, dan gaan die punten zeker komen.

De verschillen zijn nog steeds erg klein in de derde klasse D. Maar we zullen wel een keer punten moeten gaan pakken. Komende tegenstander DESK staat op een veilige achtste plaats. Maar heeft maar drie punten meer dan GVV’63. Ook bij de talentvolle ploeg uit Kaatsheuvel loopt het niet naar wens, de afgelopen drie wedstrijden werden verloren. Vorig seizoen speelden de geel-blauwen nog nacompetitie om te promoveren, maar moeten zich nu ook zorgen gaan maken.

Er staat zaterdag dus een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. We verwachten een 100% gemotiveerd GVV’63, dat op jacht gaat naar een overwinning. Door strijd zullen de punten moeten komen. Na het afgelopen voetbalvrije weekend staan de poorten van Sportpark Maartenshof weer wagenwijd open. We hopen op veel steun voor ons eerste elftal!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Gils.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Wim van Wijk Zonwering uit Gameren.

De pupil van de week is Lynn Melisse (GVV’63 MO11-1)