BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – DESK 1

1024 576 GVV'63

Na een vrije zaterdag, mag GVV’63 komende zaterdag thuis aantreden tegen DESK. In Gameren wordt er om 15.00 uur afgetrapt.

Voetbalvereniging DESK staat momenteel op een derde plaats. De top 3 heeft zodanig afstand genomen dat we wel kunnen stellen dat GDC, Sleeuwijk en DESK gaan strijden om de titel. Afgelopen zaterdag maakte DESK indruk, door thuis Sparta’30 met 3-0 aan de kant te zetten. Ook GVV’63 had het in november lastig in Kaatsheuvel, er werd met 5-1 verloren.

Voor GVV’63 komen er belangrijke weken aan. Gaan we naar boven kijken of naar beneden? We staan slechts twee punten achter plaats vier, die waarschijnlijk recht geeft op nacompetitievoetbal voor promotie. Anderzijds door de versterkte degradatieregeling moeten we de komende weken niet te veel punten verspelen, anders moeten we serieus naar beneden kijken. Alleen de top 8 is veilig.

Twee weken geleden verloor GVV’63 met 3-2 in Andel. Voetballend waren we misschien wel beter, maar we werden afgetroefd op strijd en de wil om te winnen. Komende zaterdag treffen we in DESK het best voetballende team in de competitie. Als we succesvol willen zijn, zal de beuk er in moeten. Vanaf minuut 1 moet blijken dat GVV’63 vol voor de winst gaat!

We hopen op veel GVV-ers langs de lijn!

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Timmer- en aannemingsbedrijf Henk van Alphen uit Gameren.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Struijk.

De pupil van de week is Vico Jonkers (GVV’63 JO10-1).