BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – DONGEN 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 15 april speelt GVV’63 een thuiswedstrijd tegen vv Dongen. We trappen af om 15.00 uur.

Aan het begin van de competitie was het zaterdagteam van vv Dongen een grote onbekende. De geelhemden kenden een matige start en bivakkeerden tot de winterstop in de onderste regionen. De uitwedstrijd in Dongen wist GVV’63 in november met 1-2 te winnen.

Na de winterbreak werd er uit een ander vaatje getapt. De Dongenaren rijgen momenteel de overwinningen aan elkaar. Afgelopen zaterdag werd Sparta’30 met 4-0 verslagen. Ook is vv Dongen de enige ploeg die van koploper GDC heeft weten te winnen. Deze sterke resultaten zorgen ervoor dat de tegenstander van komende zaterdag op dit moment koploper is in de tweede periode. We treffen een tegenstander in bloedvorm.

In de laatste thuiswedstrijd speelde GVV’63 knap gelijk tegen DESK. Daarna werd de uitwedstrijd tegen Haaften met 1-0 verloren. Een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende, maar we hebben momenteel het geluk niet aan onze broek hangen.

Aanstaande zaterdag zal GVV’63 de rug moeten rechten. Onze geel-zwarten worden op de hielen gezeten door een aantal ploegen die de gevarenzone willen verlaten. De verschillen zijn zeer klein in de derde klasse E. We kunnen spreken over een hele belangrijke wedstrijd. Zaterdag moeten de echte mannen opstaan, er moet gestreden worden voor een driepunter. Winst is het enige wat telt!

Hopelijk krijgt ons vlaggenschip de steun van vele supporters!

De wedstrijdbal wordt gesponsord door de Vrienden van GVV63.

De wedstrijd staat onder leiding van  scheidsrechter Roeland.

De pupil van de week is Fee van Tuijl (GVV’63 MO11-1).