Blik op zaterdag: GVV’63 1 – GDC 1

640 360 GVV'63

Aanstaande zaterdag 10 december speelt GVV’63 een thuiswedstrijd tegen koploper GDC. Aanvang 15.00 uur.

De Genderen Drongelen Combinatie beschikte vorig seizoen al over de minst gepasseerde defensie van de competitie, echter zelf scoren koste de nodige moeite. Met het aantrekken van spits Alfonso Ndongala lijken de puzzelstukjes dit seizoen in elkaar te vallen. De ambities zijn groot bij GDC, de titel is het enige wat telt voor de ploeg van Gerrit Molenaar.

In de beginfase van de competitie waren er gelijke spelen tegen Dongen en ONI. Alle overige duels werden in winst omgezet. In de laastste zes duels werden de volle achttien punten behaald. Hierdoor zijn de geel-blauwen lijstaanvoerder. We treffen een ploeg in topvorm.

Vorig seizoen wist GVV’63 de uitwedstrijd in Eethen met 0-4 te winnen. In Gameren wisten beide ploegen niet te scoren 0-0.

Ook GVV’63 kent tot op heden een goed seizoen. Het inpassen van enkele nieuwe spelers en het eigen maken een nieuwe speelwijze verliep vrij soepel. Ook GVV’63 is aan een mooie serie bezig, de afgelopen vier wedstrijden werden gewonnen. Al ging dat afgelopen zaterdag met het nodige geluk gepaard, bij de 1-2 uitoverwinning op ONI. Maar ook die punten tellen.

Het is nu zaak om met een goed gevoel de winterstop in te gaan. Nog één keer knallen in de laatste competitiewedstrijd van 2022!

We hopen zaterdag op veel positieve aanmoedigingen van onze GVV-supporters! En daarna allemaal de kantine in, want GVV’63 draait door met DJ Tim Johnson.

 

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Autobedrijf Vos Volvo uit Zaltbommel.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Laros.

De pupil van de week is Lucas van Driel (GVV’63 JO10-1)