BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – GDC 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 3 februari gaat GVV’63 1 de eerste thuiswedstrijd van 2024 spelen. Tegen GDC wordt er om 15.00 uur afgetrapt.

Tijdens de seizoensopening troffen beide ploegen elkaar in Eethen. GVV’63 speelde toen een prima wedstrijd, maar door een tegengoal in de laatste minuut stonden onze geel zwarten met lege handen.

Tegenstander GDC verspeelde vorig jaar nog een bijna zeker kampioenschap. Dit seizoen gaat het voor de geel-blauwen wat moeizamer. GDC vinden we momenteel terug in de middenmoot, met vier punten meer dan GVV’63. Afgelopen zaterdag werd er een knap resultaat geboekt, BLC werd thuis met 3-1 verslagen.

Voor GVV’63 ziet het er momenteel minder rooskleurig uit. Onze geel hemden vinden we momenteel terug op de één-na-laatste plaats, een degradatieplaats. Afgelopen zaterdag werd een teleurstellende wedstrijd met 4-2 verloren van vv Zwaluwe.

Hoogste tijd om de rug te rechten op het eigen Sportpark Maartenshof! Het is zaak om zo snel mogelijk de aansluiting te vinden met de middenmoot. En daarvoor is een overwinning nodig. Tegen het stugge GDC zal er 100% inzet getoond moeten worden! Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat er er zaterdag gestreden moet worden voor de punten.

Hopelijk worden onze geel-zwarten gesteund door veel publiek!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bracht.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Van den Oever Wonen &  Slapen uit Geldermalsen.

De pupil van de week is Quinten Leerlooijer (GVV’63 JO11-1)