BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – HAAFTEN 1

150 150 GVV'63

Eindelijk, het is weer zover! Na bijna 3 maanden staat er voor GVV’63 1 weer een competitiewedstrijd op het programma. En wat voor één, een heuse topper. Aanstaande zaterdag neemt GVV’63 het op tegen vv Haaften. In Gameren wordt er om 14.30 uur afgetrapt.

In deze Waalderby treffen de nummer 1 en 3 van de ranglijst elkaar. De rood-groenen hebben 4 punten minder als GVV’63. Haaften hervatte vorige week de competitie al met een inhaalwedstrijd tegen rode lantaarndrager NOAD’32. Deze wedstrijd werd nipt met 2-1 gewonnen. De “overkanters” beschikken over een degelijke ploeg met veel kwaliteit in de voorhoede. Aanvallers Thijmen Gerringa en Danny Verwolf hebben beiden al 5 keer gescoord. Trainer Bert Fransen is aan zijn laatste seizoen bezig in Haaften. Zijn assistent Eelke Oomkens neemt volgend seizoen het stokje over.

GVV’63 kende een wisselende oefencampagne. Deze werd afgelopen zaterdag afgesloten met een goede wedstrijd tegen CVV Vriendenschaar. Vanaf nu is het elke week een competitiewedstrijd t/m begin juni. Onze geel-zwarten hebben al de zekerheid van nacompetitievoetbal op zak. Al enkele maanden wordt de ranglijst aangevoerd. Maar we hoeven ons zeker nog niet rijk te rekenen. De verschillen op de ranglijst zijn klein en er zijn pas 9 van de 26 wedstrijden gespeeld. Het is nu zaak om in de goede flow te komen. 100% inzet en concentratie zijn zaterdag nodig om Haaften te verslaan!

Onze supporters mogen er gelukkig weer bij zijn, we hopen op veel steun zaterdag!

De wedstrijdbal wordt gesponserd door: Autobedrijf Vos Volvo uit Zalbommel

De pupil van de week is: Gillian van de Werken

Ter info: de competitiewedstrijd uit tegen Vuren wordt verzet van 26 februari naar donderdag 24 februari aanvang 20.00 uur.