Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Haaften 1

640 426 GVV'63

Voor het eerst sinds 15 oktober, staat er voor GVV’63 1 weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegen de “overburen” uit Haaften wordt er zaterdag om 15.00 uur afgetrapt.

De Haaftenaren vinden we momenteel terug op een 9e plaats met 7 punten uit 6 wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd er onfortuinlijk verloren van Sparta’30, door een goal in de blessuretijd. De Elzenbosbewoners beschikken al jaren over een gevaarlijke voorhoede. Met Thijmen Gerringa als speerpunt. Haaften legde het afgelopen seizoen beslag op een vierde plaats. Onder de nieuwe trainer Eelke Oomkens is de ambitie aanwezig om weer mee te doen om de bovenste plaatsen.

GVV’63 liep afgelopen zaterdag tegen een oor wassing aan in Kaatsheuvel. Tegen DESK begon GVV’63 goed aan de wedstrijd. Maar moest het in de tweede helft het hoofd buigen tegen een goed spelend Desk, eindstand 5-1.

Tegen zo’n uitslag kun je een keer aanlopen. Een kwestie van hard trainen en het zaterdag proberen recht te zetten. Naast goed voetbal zullen onze geel-zwarten ook een portie vechtlust in de strijd moeten gooien. Hoogstwaarschijnlijk komen we zaterdag Haaften verdediger Jeffrey Wolf weer tegen. Zijn knieën hangen bijna met tape aan elkaar, maar zijn wil om te winnen kunnen we als voorbeeld gebruiken!

Hopelijk kunnen we zaterdag weer veel steun verwachten van onze GVV-supporters!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Paszotta.

De pupil van de week is Fem Termeer (GVV’63 MO11-1).

De wedstrijdbal wordt gesponseerd door Luijendijk Fietsen, dé fietsenmaker van Gameren!

Na afloop draait DJ Armigi in de kantine!