BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – HEUKELUM 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 2 maart speelt GVV’63 1 een thuiswedstrijd tegen de provinciegenoten van vv Heukelum. De enige twee niet-Brabantse verenigingen in deze competitie. Er wordt om 15.00 uur afgetrapt.

Tegenstander Heukelum kende een matige seizoenstart en bivakkeerde voor de winterstop in de onderste regionen van de ranglijst. GVV’63 wist begin oktober de uitwedstrijd met ruime cijfers te winnen. In de winterstop vertrok trainer Delfgou, hij mocht een promotie maken naar het Utrechtse DHSC de club van Wesley Sneijder. Een lastige situatie, maar het legde Heukelum geen windeieren.

Opvolger Fred de Groot wist van zijn team een degelijk strijdbaar geheel te maken. De resultaten na de winterstop liegen er niet om. De lastige uitwedstrijden bij Woudrichem en BLC werden gewonnen en afgelopen zaterdag werd er verdienstelijk gelijkgespeeld tegen koploper OSS’20. We treffen zaterdag een zeer ervaren ploeg die een hoop strijd levert, we zijn dus gewaarschuwd!

Maar ook GVV’63 laat al enkele weken prima spel zijn. Afgelopen zaterdag was daar de beloning. Het hooggeplaatste SCO werd met 1-4 verslagen. Na lange tijd konden de mannen van Pascal Rijkers weer een driepunter bijschrijven. De laatste plaats op de ranglijst hebben we verlaten. Maar het blijft uitermate spannend in het rechterrijtje, zeker gezien de kleine verschillen en de versterkte degradatieregeling. Deze overwinning smaakt naar meer. Tegenstander Heukelum heeft twee punten meer, een overwinning zou dus zeer wenselijk zijn om verder te stijgen op de ranglijst. Daarvoor zal een strijdlustig GVV’63 aan de aftrap moeten staan!

Hopelijk is er zaterdag veel publieke ondersteuning bij deze belangrijke wedstrijd van ons eerste elftal.

De wedstrijd stand onder leiding van scheidsrechter De Goeij.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Luijendijk Fietsen. Met deze sponsor hebben we een band.

De pupil van de week is Bram Evers (GVV’63 JO11-1).