Blik op zaterdag: GVV’63 1 – MVV’58 1

150 150 GVV'63

Op zaterdag 30 oktober staat er voor GVV’63 weer een thuiswedstrijd op het programma. De blauw-zwarten van MVV’58 brengen een bezoek aan Sportpark Maartenshof. Aanvang 14.30 uur.


De ploeg uit Meteren kreeg deze zomer nog een grote uitdaging te verwerken. Vlak voor de start van de competitie trok de nieuwe hoofdtrainer Michael van Eijndhoven zich terug. Er werd snel geschakeld en twee weken later werd Ruwin Verwoert gepresenteerd als de nieuwe trainer. MVV’58 begon de competitie met twee nederlagen. Daarna werd er gewonnen van NOAD’32 en verloren van BLC.

Afgelopen zaterdag werd er veel indruk gemaakt door de MVV-ers. Kampioenskandidaat Schelluinen werd met 3-2 verslagen door een zeer fel MVV’58. Onze geel-zwarten zullen zaterdag dus op hun hoede moeten zijn. Het is vooral oppassen voor oud-Stedoco spits Morris van den Brink.

GVV’63 speelt de derde thuiswedstrijd van het seizoen. Na het puntverlies tegen Sparta’30, boekte GVV’63 afgelopen zaterdag een knappe 0-4 uitoverwinning op GDC. Wellicht wat geflatteerd, maar zeker niet onverdiend. Momenteel weet GVV’63 makkelijk te scoren en ongetwijfeld zullen zich zaterdag weer kansen voordoen. Scherp aan de aftrap staan is een must tegen deze tegenstander.

We hopen zaterdag op veel publieke steun voor onze geel-zwarten!

Pupil van de week: Eva van ’t Zelfde

De balsponsor is Van den Oever Wonen en Slapen uit Geldermalsen.