Blik op zaterdag: GVV’63 1 – MVV’58 1

640 360 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd van het jaar 2023 op het programma. GVV’63 krijgt bezoek van MVV’58. Er wordt in Gameren om 15.00 uur afgetrapt.

GVV’63 vinden we terug op een derde plaats, achter GDC en DESK. Wil GVV’63 aanhaken bij deze twee ploegen, dan is het zaak dat er een overwinning wordt geboekt op de ploeg uit Meteren. Zeker omdat een aantal hooggeplaatste ploegen elkaar dit weekend treffen.

De blauw-zwarte gasten vinden we terug op de 9e plaats. Eén positie onder de veilige achtste plaats. Het zal er de gasten alles aangelegen zijn om afstand te nemen van de onderste nacompetitie- en degradatieplaatsen. Voor de winterstop liep MVV tegen een enorme zeperd aan. Er werd uit bij hekkensluiter SV Capelle met 2-1 verloren. Ongetwijfeld treffen we een gedreven ploeg die zich wil revancheren.

Afgelopen week werd bekend dat de ervaren Frans van Wijk het komende seizoen actief is als hoofdtrainer in Meteren. Hij is de opvolger van Frans van Helvoirt, die het na één seizoen voor gezien houdt.

GVV’63 boekte afgelopen dinsdag een knappe oefenoverwinning op tweede klasser Woudrichem. Onze geel-zwarten lieten zien over een goed voetballende ploeg te beschikken. Echter in derde klasse E wordt ook verwacht dat er geknokt wordt voor de punten. Met de juiste spirit moet zaterdag een overwinning mogelijk zijn!

Wij hopen op veel positieve aanmoedigingen voor onze geel-zwarten!

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Van den Oever Wonen en Slapen uit Geldermalsen.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Opstraat.

De pupil van de week is Mees Pelle (GVV’63 JO10-2).