Blik op zaterdag: GVV’63 1 – MVV’58 1

1024 1024 GVV'63

Na de Carnavalsonderbreking staat er komende zaterdag weer een competitiewedstrijd op het programma voor GVV’63 1. Om 15.00 uur wordt er in Gameren afgetrapt tegen MVV’58. Deze wedstrijd werd in januari afgelast vanwege sneeuwval.

De gasten uit Meteren vinden we momenteel terug op de 9e plaats, met 6 punten minder als GVV’63. Na de winterstop werd er door MVV’58 nipt verloren van DESK, gelijkgespeeld tegen Haaften en gewonnen van Sparta’30. Een stugge tegenstander, om rekening mee te houden!

GVV’63 kende een veel mindere reeks na de winterstop. Er werden drie nederlagen geleden. Een verzachtende omstandigheid was de afwezigheid van diverse geblesseerden. En zeker tegen BLC en Sleeuwijk had er op basis van het vertoonde spel meer in gezeten. Echter de laatste wedstrijd lieten onze geel-zwarten zich in Sprang door NEO’25 naar de slachtbank leiden.

Hoogste tijd om dit voor eigen publiek recht te zetten. Als het even niet loopt zal er strijd geleverd moeten worden. We verwachten een zeer gemotiveerd GVV’63 aan de aftrap op het eigen Sportpark Maartenshof!

Wij hopen op veel positieve aanmoedigingen voor onze geel-zwarten!

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Van den Oever Wonen en Slapen uit Geldermalsen.

De pupil van de week is Mees Pelle (GVV’63 JO10-2).