Blik op zaterdag: GVV’63 1 – MVV’58 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 om 15.00 thuis tegen MVV’58 uit Meteren. Deze ploeg wordt getraind door oud-FC den Bosch speler Frank Kusters.

MVV’58 is al jaren een hoogvlieger in de vierde klasse. De afgelopen vier seizoenen eindigden ze twee keer 2e en twee keer 3e. De ploeg uit Meteren hunkert naar een promotie naar de derde klasse. En dat moet dit seizoen gaan gebeuren.

mvv

De competitiestart van MVV’58 is echter tegenvallend. In 7 wedstrijden werden 10 punten behaald. Wat wil zeggen dat er al 11 punten verloren gingen. Toch blijft MVV’58 een ploeg om rekening mee te houden. Vooral de snelle voorhoede herbergt veel kwaliteit. Met als speerpunt Morris van den Brink die de jeugdopleiding van PSV doorliep. Ook de van RKTVC overgekomen Jordy van Helden scoort makkelijk.

Daarentegen zal GVV’63 voldoende kansen krijgen. De achterhoede van MVV’58 blinkt nog niet uit met bijna gemiddeld twee tegendoelpunten per wedstrijd.

Het belooft zaterdag een mooie pot voetbal te worden. Waarschijnlijk een fel strijdend MVV’58 dat vecht voor een plaats in de top van het klassement. Voor GVV’63 is het zaak om na twee wat mindere wedstrijden de spirit van de eerste wedstrijden weer terug te vinden. De wedstrijd tegen Lekvogels heeft geleerd dat er voor elk punt gestreden moet worden.

Bij winst plaatst de ploeg van Jan van Setten zich nog vaster in de top van het klassement. Wij hopen op een veel publieke ondersteuning voor onze geel-zwarten.