Blik op zaterdag: GVV’63 1 – NEO’25 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 een thuiswedstrijd tegen NEO’25. Er wordt om 14:30 uur afgetrapt.

We zijn bezig met de spannende slotweken van de competitie. Op vele fronten zijn er nog belangen. In de top van het klassement, in de staart van het klassement en ook om de nacompetitieplaatsen. De spanning die het voetballen zo mooi maakt!

Onze gasten uit Sprang waren met een sterke periode bezig en vonden bijna aansluiting met de top van het klassement. Echter de laatste twee wedstrijden werd er verloren van TSVV Merlijn en van Sparta’30. Hierdoor is NEO’25 momenteel terug te vinden op de 7e plaats, met 10 punten achterstand op GVV’63. In november werd er uit met 3-3 gelijkgespeeld tegen NEO’25. Dit was toentertijd ook de laatste wedstrijd voordat alles weer werd stopgezet door Corona.  Er was in de winterperiode veel scepsis over, maar gelukkig kunnen we de competitie toch afmaken.

In twee weken kan er veel veranderen. Na de nederlaag tegen Schelluinen was GVV’63 afgezakt naar de derde plaats. Nummer vier GDC hijgde in de nek. Door de knappe uitoverwinningen bij BLC en ONI en de resultaten op andere velden, ziet de wereld er weer heel anders uit. Met nog drie wedstrijden te gaan is GVV’63 weer koploper. Maar de marges zijn klein. We kunnen het ons niet permitteren om te verslappen. Nog drie keer zal er gestreden moeten worden! En de laatste wedstrijden is gebleken dat een strijdlustig GVV’63 tot veel in staat is!

Het is absoluut van belang dat onze geel-zwarten goed ondersteund worden. We hopen zaterdag op veel aanmoedigingen van onze supporters!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Rijnsbergen.

De pupil van de week is Lenox van Wijk.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door ’t Hoog Bos