Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Nivo Sparta 1

150 150 GVV'63

De competitie ligt een weekje stil. Aanstaande zaterdag staat in Gameren het bekerduel tegen Nivo Sparta op het programma. Aanvang 14.30.

Een mooi affiche deze bekerderby. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was in competitieverband in de 2e klasse in het seizoen 2014/2015. Toen wisten de buren uit Zaltbommel twee keer te winnen. Een derby is altijd een speciale wedstrijd. Zeker ook omdat er in Gameren een aantal spelers voetballen met een Nivo verleden. Ook hebben GVV-ers Stefan Blom, Nick Linnenbank en Muzzamil Ahmadzai een uitstapje gemaakt naar Nivo, maar die keerden weer spoedig terug naar GVV’63.

Nivo Sparta komt momenteel uit in de 1e klasse, waar het in de middenmoot bivakkeert. GVV’63 speelt twee klassen lager in de 3e klasse. In het algemeen hoef je je dan niet al te veel illusies te maken. Nivo is het aan zijn stand verplicht om met grote cijfers te winnen. Blikvanger bij de Spartanen in natuurlijk Frenk Schaap. De gemakkelijk scorende aanvoerder, die een verleden heeft bij IJsselmeervogels en JVC Cuijk.

Voor GVV’63 heeft de wedstrijd van volgende week tegen ONI meer prioriteit, dan kan de eerste periodetitel behaald worden. Toch zullen de mannen van Denny van Geffen er ongetwijfeld alles aan doen om er een leuke wedstrijd van te maken. Gedurende de lopende competitie heeft onze ploeg bewezen dat het makkelijk scoort, wie weet is er een verrassing mogelijk tegen de Bommelaren.

Wij wensen iedereen een fijne wedstrijd toe!

De entree = Gratis

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Alvarez.

De pupil van de week is Svenn Verhoeks

De wedstrijdbal wordt gesponsord door WVS Schilderwerken uit Zaltbommel