Blik op zaterdag: GVV’63 1 – NOAD’32 1

150 150 GVV'63

Eindelijk, we gaan weer beginnen met competitievoetbal! Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 1 een thuiswedstrijd tegen NOAD’32 uit Wijk. Aanvang 14.30 uur.

Hoogstwaarschijnlijk zal iedereen enorm blij zijn dat we weer kunnen voetballen. Naast de spanning van de ranglijst, zal het ook spannend blijven of we dit seizoen de competitie wel af kunnen maken. Laten we het hopen.

GVV’63 heeft vaak een hele kluif aan de gasten uit Wijk. En dat zal dit seizoen niet anders zijn. Trainer Erwin Verheij zag een aantal spelers stoppen/vertrekken. Waaronder routinier Remy Schouwenaar, die een trainerscarriere is begonnen bij wsv Well. Daartegenover staat de komst van een viertal nieuwkomers. In de bekercampagne begonnen de rood-witten met een thuisnederlaag. Daarop volgden twee uitoverwinningen. Het lijkt er op dat NOAD’32 klaar is voor de competitiestart.

Onze geel-zwarten wisten drie overwinningen te boeken in het bekertoernooi. SC Everstein werd met ruime cijfers verslagen. De overwinningen op ASH en Kerkwijk verliepen moeizamer. Maar ongetwijfeld zal iedereen voor de competitietstart super gemotiveerd zijn!

GVV’63 kwam vorig seizoen flitsend uit de startblokken. Uiteraard willen de mannen van trainer Denny van Geffen er ook nu weer meteen staan. We verwachten een gretig GVV’63 dat op zoek gaat naar de eerste driepunter. In de laatste 19 gespeelde wedstrijden wist GVV’63 altijd te scoren. Met de aanwezige kwaliteit in de voorhoede, zal hopelijk ook de NOAD defensie het vuur aan de schenen worden gelegd.

De weersvoorspellingen voor zaterdag zijn goed! We zien u graag langs de zijlijn. Alvast een woord van welkom voor wethouder Zondag, die het nieuwe hoofdveld officieel zal openen. En ook de sponsoren Vrienden van GVV’63 van harte welkom, die trekken een dag op met de selectie van GVV’63.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Wim van Wijk Zonwering.
Pupil van de week is Fenna Jonkers.