BLIK OP ZATERDAG: GVV63 1 – ONI 1

1024 576 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV63 1 weer een thuiswedstrijd. ONI uit ‘s-Gravenmoer komt op bezoek. We trappen af om 15:00 uur.

De uitwedstrijd in ‘s-Gravenmoer eindigde in een 1-2 overwinning voor GVV63. In deze wedstrijd had GVV63 over geluk niet te klagen en ONI toonde aan over een prima ploeg te beschikken.

De Brabanders boeken na de winterstop knappe resultaten. Zo werd er gelijk gespeeld tegen de lijstaanvoerders GDC en Sleeuwijk. Afgelopen zaterdag werd er echter met 0-1 verloren van Sparta30.

ONI staat op de ranglijst gelijk met GVV63 qua puntenaantal. Voor beide ploegen kan het nog alle kanten op. Zowel nacompetitie voor promotie als degradatie behoort tot de mogelijkheden. Maar we kunnen wel stellen dat de winnaar van komende zaterdag het restant van de competitie naar boven mag kijken en de verliezer naar beneden. Er staat dus heel wat op het spel in deze spannende derde klasse E.

GVV63 noteerde afgelopen zaterdag weer een driepunter. Vuren werd aan de zegekar gebonden. GVV63 liet in de eerste helft geen spaan heel van Vuren. In het tweede bedrijf werd er gas teruggenomen, maar de 2-4 overwinning was een feit.

Om een goed resultaat tegen ONI te boeken zal er 90 minuten gas gegeven moeten worden. De GVV-supporters hebben kunnen constateren dat GVV63 de afgelopen twee wedstrijden de juiste spirit weer te pakken heeft. Het is te hopen dat hier zaterdag een mooi vervolg aan wordt gegeven op Sportpark Maartenshof. 👊

Hopelijk kunnen we weer veel GVV-ers langs de zijlijn verwachten om ons eerste elftal te ondersteunen in deze belangrijke fase van de competitie. 💛🖤

⚖️ De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter De Winter.

⚽ De wedstrijdbal wordt zaterdag gesponsord door Sport 2000 Stehmann uit Zaltbommel.

🧒🏼 De pupil van de week is Jip Dooijenburgh (GVV63 JO9-1).