Blik op zaterdag: GVV’63 1 – ONI 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag 5 oktober staat er voor GVV’63 1 weer een thuiswedstrijd op het programma.  Ditmaal komt vv ONI uit ‘s-Gravenmoer op bezoek. Aanvang 15.00 uur. De clubnaam betekent ontspanning na inspanning, een mooi streven!

ONI was de afgelopen seizoenen al enkele keren dichtbij promotie naar de derde klasse. Uiteindelijk viel vorig seizoen alles op zijn plaats. Niet in de laatste plaats door de komst van Sander de Bont en Jaap van der Waarden. Twee spelers afkomstig van vv Dongen, die bij ONI 5 klassen lager zijn gaan voetballen. De Bont was vorig seizoen goed voor maar liefst 63 competitiegoals, Van der Waarden maakte er 18. Dit resulteerde in een overtuigend kampioenschap, waarbij de voorsprong op nummer 2 TSVV Merlijn 12 punten bedroeg.

GVV’63 trof ONI in competitieverband de laatste keer in de derde klasse in het seizoen 2003/2004. In dat jaar werd GVV’63 vijfde en de oranje-blauwen laatste. GVV’63 wist dat seizoen met 2-6 en 2-1 te winnen van ONI.  De afgelopen 20 seizoenen wist ONI drie keer de derde klasse te bereiken en drie keer degradeerde het via de laatste plaats. Dit seizoen lijkt dit anders te gaan worden en zou er weleens een topklassering in kunnen zitten. ONI beschikt over een sterke selectie en maakte al indruk door met 3-0 van SV Capelle te winnen en NOAD’32 op een gelijkspel te houden. Ook in de bekercampagne werd er, door middel van 17 goals, drie keer gewonnen. GVV’63 is dus gewaarschuwd!

Onze geel-zwarten wisten zich afgelopen zaterdag goed te herstellen van de nederlaag bij Merlijn. Thuis werd vv Haaften met 6-2 overtuigend aan de kant gezet. Mooi om te zien dat GVV’63 dit seizoen makkelijk scoort. Na twee wedstrijden staat de teller al op 9 goals. Ter vergelijking, dit aantal werd vorig seizoen pas in de 10e wedstrijd bereikt. Afgelopen zaterdag deed GVV’63 duidelijk aan klantenbinding,  er werd gepassioneerd de aanval gezocht. Hopelijk zien we hier zaterdag een vervolg op. Want het is duidelijk dat het bestrijden van de komende tegenstander 100% inzet vereist.

We hopen zaterdag weer veel publiek te kunnen ontvangen!

⚽️   De balsponsor aanstaande zaterdag is Luijendijk Fietsen Gameren.

??   De pupil van de week is Freek Hilgers.