BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – OSS’20 1

640 360 GVV'63

Op zaterdag 2 december speelt GVV’63 een thuiswedstrijd tegen O.S.S.’20. Wat staat voor Oefening Staalt Spieren. En toevallig komen ze nog uit Oss ook. We trappen zaterdag af om 15.00 uur.

De Ossenaren zijn geen onbekende voor GVV’63. Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar in het bekertoernooi. In een gelijkopgaande wedstrijd, trok GVV’63 met 1-2 aan het kortste eind.

OSS’20 werd vorig seizoen fluitend kampioen in de vierde klasse en kon na de promotie een aantal versterkingen verwelkomen. Zo kwamen Tony de Groot en Rob van Sonsbeek over van de zondagafdeling. Beide dertigers nemen een brok aan ervaring mee en hebben zich bewezen als topscorer op hoog amateurniveau. Van Sonsbeek kwam in het seizoen 16/17 zelfs nog uit voor RKC Waalwijk in de Eerste divisie. En De Groot speelde in het verleden nog voor de profs van Top Oss.

De blauw-gelen begonnen dit seizoen matig aan de competitie met drie nederlagen. Maar daarna werd er niet meer verloren. Er volgden 4 overwinningen en een gelijkspel. We treffen een ploeg in vorm, zeker gezien de eclatante 8-1 overwinning van vorige week op ONI.

GVV’63 zal dus bij de les moeten zijn! Na een goede competitiestart, liep GVV’63 de afgelopen drie wedstrijden tegen een nederlaag aan. Afgelopen zaterdag speelde GVV’63 een aardige wedstrijd tegen BLC. De wedstrijd leek op een terechte puntendeling uit te draaien, maar helaas werd diep in de blessuretijd nog een tegengoal (3-2) geïncassseerd. Met nog twee thuiswedstrijden voor de boeg is het zaak om met een goed gevoel de winterstop in te gaan. Zaterdag wacht tegen OSS’20 een behoorlijke uitdaging, maar met 100% inzet en de steun van het thuispubliek zijn er mooie dingen mogelijk. Wij hopen dus op veel support!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidrechter Auerbach.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Pippel Autoschade uit Zaltbommel.

De pupil van de week is Keano van Selm (GVV’63 JO11-1)