Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Sleeuwijk 1

640 360 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 een thuiswedstrijd tegen voetbalvereniging Sleeuwijk. Op sportpark Maartenshof wordt er om 15.00 uur afgetrapt.

In deze wedstrijd staan de nummer 3 en 4 van de ranglijst tegenover elkaar. Nummer 3 Sleeuwijk heeft 2 punten voorsprong op GVV’63. Koploper GDC heeft de afgelopen weken afstand genomen. Daarachter volgt een groep met 5 ploegen die in de achtervolging zijn en ook gaan strijden om de periodetitels. Met dat vooruitzicht kunnen we spreken over een belangrijke wedstrijd.

Tegenstander Sleeuwijk wist afgelopen zaterdag thuis nipt (3-2) te winnen van hekkensluiter sv Capelle. De zwart-witten van Antoine van Pelt beschikken over een goed voetballende ploeg. Toch liggen er kansen voor GVV’63. Sleeuwijk is er meestal geen fan van dat ze fel op de huid worden gezeten.

GVV’63 liep afgelopen zaterdag tegen een zure 2-1 nederlaag aan in Den Bosch. Grote kansen gemist, twee keer een bal op de lat en een loepzuivere goal afgekeurd. Het zat niet mee. Maar het vertoonde spel was wel in orde. Als onze geel-zwarten komende zaterdag hetzelfde brengen, dan valt het kwartje zeker een keer de goede kant op.

Hopelijk zijn er zaterdag weer de nodige GVV-supporters aanwezig om ons eerste elftal aan te moedigen!

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Finc Accountants uit Waalwijk.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Vink.

De pupil van de week is Bryan Roest (GVV’63 JO9-1).