Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Sparta’30 1

150 150 GVV'63

Na twee uitbeurten staat er zaterdag weer een thuiswedstrijd op het programma voor GVV’63 1. Om 14.30 uur wordt er in Gameren afgetrapt tegen Sparta’30.

Vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar 1 keer. Dat was toen de vierde en tevens laatste wedstrijd van het seizoen. GVV’63 boekte toen een ruime 1-5 overwinning. Echter sindsdien is er het nodige veranderd bij de ploeg uit Ael. Er kwam een nieuwe trainer. Peter Burg is de vervanger van clubjongen Mark van Noorloos. Ook werden er 6 nieuwe spelers aangetrokken, waaronder enkele jongens met veel ervaring. Sparta’30 begon de competitie met een 1-0 overwinning op NEO’25, daarna werd er twee maal verloren. Afgelopen zaterdag had het sterke Schelluinen de grootste moeite om Sparta’30 met 1-2 te verslaan. GVV’63 zal dus ook vol aan de bak moeten.

Onze geel zwarten zijn goed gestart met 3 overwinningen. De afwezigheid van enkele geblesseerden wordt goed opgevangen, dat bleek ook tegen de studenten van TSVV Merlijn. Ook zaterdag is het weer zaak om scherp aan de aftrap te verschijnen, verslaping wordt in deze klasse gelijk afgestraft. Hopelijk zijn er zaterdag weer veel GVV’63 supporters aanwezig om ons eerste elftal te ondersteunen!

Pupil van de week is Mats Vonk

De balsponsor is Slagerij Oomen