BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – SPARTA’30 1

1024 576 GVV'63

De herfstvakantie is in aantocht, maar eerst staat er zaterdag nog een regelrechte kraker op het programma in Gameren. Gedeeld koploper Sparta’30 komt op bezoek, we trappen af om 15.00 uur.

De ploeg uit Andel kende een aantal mindere seizoenen waarbij het net boven de degradatiestreep bivakkeerde. Maar sinds vorig seizoen is er een stijgende lijn in gezet bij de Spartanen. In de eindrangschikking werd beslag gelegd op een vijfde plaats.

Dit seizoen is de start veelbelovend. Er werd gewonnen van OSS’20 en Woudrichem en gelijkgespeeld tegen BLC. In de zomerperiode zag Sparta’30 maar liefst zes nieuwe spelers komen. Nieuwkomer Nick Pijnenburg (Vlijmense Boys) maakt tot op heden de meeste indruk met drie goals uit drie wedstrijden.

Ook GVV’63 staat in het linker rijtje. Vorige week werd er een prima overwinning geboekt op Heukelum. Met fraai combinatievoetbal werd er met 0-4 gewonnen. Dit zal zaterdag ook weer gebracht moeten worden op Sportpark Maartenshof. GVV’63 zal bij de les moeten zijn want we treffen een tegenstander die er altijd een enorme dosis strijdlust tegenaan gooit.

Hopelijk zien we zaterdag weer veel GVV-ers langs de lijn.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Fitters.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Bakkerij van Keulen.

De pupil van de week is Lisa den Tek.