Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Sparta’30 1

150 150 GVV'63

Komende zaterdag 3 februari staat voor ons eerste elftal de thuiswedstrijd tegen Sparta’30 1 op het programma. Aanvang 15.00 uur.                         

De geel-zwarten uit Andel nemen momenteel een 10e plaats in op de ranglijst. Er werd 4 keer gewonnen en 6 keer verloren. In slechts 1 wedstrijd wist Sparta’30 punten buitenshuis te behalen. De eerste wedstrijd van de competitie was Sparta’30 gastheer voor GVV’63. Er werd met 3-0 verloren door de mannen van Jan van Setten. Al gaf dat de verhoudingen niet geheel weer. GVV’63 kreeg deze wedstrijd veel kansen maar wist er geen één te verzilveren. We hebben dus duidelijk nog iets recht te zetten!

Opmerkelijk genoeg gaf trainer Frans van Wijk al na 7 wedstrijden aan, dat hij vanwege gebrek aan perspectief, maar 1 seizoen trainer blijft in Andel. Zijn opvolger is ook al bekend. Het komende seizoen staat voormalig eerste elftalspeler Mark van Noorloos voor de groep.

Het jaar 2018 begon erg goed voor Sparta’30. Koploper Noad’32 werd met veel passie en inzet verslagen (3-1). GVV’63 had vorige week ook zicht op een overwinning. Helaas kwam Sleeuwijk in de blessuretijd nog langszij (3-3). Ondanks diverse afwezigen, speelde GVV’63 een goede wedstrijd. De getoonde inzet zal zaterdag tegen Sparta’30 zeker ook nodig zijn!

Om nog meer afstand te nemen van de onderste regionen op de ranglijst, is een overwinning zeer welkom. Als de inzet en beleving goed zijn, moet dit zeker kunnen. GVV’63 is in competitieverband al 15 maanden ongeslagen in Gameren. Het is zaak om deze status met nog een aantal weken te verlengen. Hopelijk gesteund door veel Gamerse supporters!