Blik op zaterdag: GVV’63 1- SV CAPELLE 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 4 maart staat er weer een thuiswedstrijd op het programma voor GVV’63 1.  SV Capelle komt op bezoek. Aanvang 15.00 uur.

SV Capelle werd in 1986 opgericht, voortkomend uit een fusie tussen Wit-Zwart en H.N.C. De Capellenaren kwamen de afgelopen 25 seizoenen wisselend uit in de tweede en derde klasse. Echter dit seizoen dreigt er een degradatie naar de vierde klasse. De blauwhemden vinden we momenteel terug onderaan de ranglijst met 6 punten uit 13 wedstrijden.

Afgelopen zaterdag werd er een zure 1-4 thuisnederlaag geleden in de derby tegen dorpsgenoot NEO’25. Ongetwijfeld zullen de mannen van trainer Erwin Verheij op zoek zijn naar eerherstel. Een kat in het nauw kan rare sprongen maken. De uitwedstrijd in Capelle wist GVV’63 in oktober met 2-3 te winnen, een verdiende maar zwaarbevochten overwinning.

GVV’63 speelde afgelopen zaterdag met 0-0 gelijk tegen het stugge MVV’58. Positief dat voor de eerste keer dit seizoen de nul werd gehouden. Anderzijds staat de voorhoede van GVV’63 alweer drie wedstrijden droog. Hoogste tijd om hier een einde aan te maken tegen de hekkensluiter. GVV’63 is het ook aan zijn stand verplicht om zaterdag drie punten te pakken op het eigen Sportpark Maartenshof. We hebben er vertrouwen in dat een getergd GVV’63 een einde gaat maken aan de huidige mindere reeks wedstrijden!

Hopelijk kunnen we zaterdag weer veel toeschouwers verwelkomen. Na afloop is Party DJ Armigi aanwezig in de kantine. Genoeg redenen om Sportpark Maartenshof te bezoeken!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter IJzerman.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Fysiotherapie en Sportrevalidatie Gerard Bambacht (fysiobam)

De pupil van de week is Keet Vink (GVV’63 MO11-1).