BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – TSVV Merlijn 1

150 150 GVV'63

Op zaterdag 23 april staat er voor GVV’63 weer een thuiswedstrijd op het programma, de Tilburgse Studenten Sport Vereniging Merlijn komt op bezoek. Aanvang 14.30 uur.

De Tilburgse studenten nemen momenteel de 11e plaats op de ranglijst in. Er worden wisselvalige resultaten geboekt. Het is een tegenstander waarbij je altijd op je hoede moet zijn. Zo wisten ze dit seizoen o.a. GDC, Sparta’30 en Haaften te verslaan. Van de laatste drie onderlinge ontmoetingen wist GVV’63 er maar één te winnen. Afgelopen oktober werd het in Tilburg 1-4 voor onze geel-zwarten.

GVV’63 zit in een lastige fase met veel afwezigen. Maar gelukkig keren er weer enkele jongens terug na een blessure. De afgelopen 5 wedstrijden werden er 5 punten behaald door de mannen van Denny van Geffen. Ondanks dit puntverlies is GVV’63 nog steeds koploper. Dit geeft wel aan dat geen enkele ploeg haar wedstrijden makkelijk wint in deze klasse. Met nog 8 wedstrijden te gaan nadert de ontknoping van de competitie. Er staan nog veel onderlinge ontmoetingen van de hooggeplaatse ploegen op het programma, dus het kan nog alle kanten op.

Het blijft zaak om de focus volledig op de eerstvolgende wedstrijd te leggen. Zaterdag moeten er drie punten gepakt worden tegen TSVV Merlijn! De studenten zullen ongetwijfeld nog een goed resultaat willen behalen, voordat ze aan de meivakantie beginnen. Onze GVV-ers zullen dus ongelofelijk scherp aan de aftrap moeten staan.

Hopelijk is er veel publieke ondersteuning op Sportpark Maartenshof!

De wedstrijdbal wordt gesponsord door de Vrienden van GVV’63.

De pupil van de week is Mats van Gilse.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Oijen.