Blik op zaterdag: GVV’63 1 – Vuren 1

150 150 GVV'63

Op zaterdag 4 juni staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. GVV’63 speelt om 14:30 uur thuis tegen vv Vuren.

GVV’63 liep afgelopen zaterdag tegen een forse nederlaag aan bij SV Capelle. Doordat Vuren van BLC wist te winnen, mocht Schelluinen het kampioenschap vieren. GVV’63 gaat de nacompetitie in, waarin 8 ploegen gaan strijden om 1 ticket voor de tweede klasse. 6 periodekampioenen uit de derde klasse en 2 ploegen uit de tweede klasse die zich gaan proberen te handhaven.

De kans is groot dat ook tegenstander Vuren gaat strijden voor promotie. De mannen van trainer Rick Kolff zijn op stoom! Vuren is koploper in de derde periode, door in de afgelopen 8 wedstrijden er 7 te winnnen en 1 gelijk te spelen. De wit-zwarten hebben een voorsprong van 3 punten op Haaften en ook het doelsaldo is beter. De periodetitel ligt voor het grijpen. Reken maar dat we een tegenstander treffen die er vol voor gaat. Bij Vuren is het vooral letten op de jonge aanvaller Bjorn Paul, die er dit seizoen al 18 heeft binnen geschoten.

Bij GVV’63 zit Pascal Rijkers voor het eerst op de bank als hoofdtrainer. Het is nog niet bekend wie GVV’63 gaat treffen in de nacompetite. Het resultaat tegen Vuren gaat hierbij een belangrijke rol spelen. Dit wordt bepaald op basis van de eindstand. Weet GVV’63 de tweede plaats vast te houden, dan hebben we volgende week het thuisvoordeel in de eerste nacompetitiewedstrijd.

Wij hopen morgen op veel steun voor onze geel-zwarten! DJ Armigi is aanwezig voor de muzikale ondersteuning.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Den Hertog.

De pupil van de week is Enzo van Balen.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Autobedrijf Ford Hendriks Zaltbommel.