Blik op zaterdag: GVV’63 1 – VUREN 1

640 360 GVV'63

Komende zaterdag 26 november staat er voor ons eerste elftal een thuiswedstrijd op het programma tegen voetbalvereniging Vuren. Aanvang 15:00 uur.

De ploeg uit Vuren vinden we momenteel terug op een één-na-laatste (12e) plaats. De Gelderlanders behaalden tot nu 5 punten uit 8 wedstrijden. De enige overwinning werd geboekt uit tegen BLC. Afgelopen zaterdag werd er met 3-4 verloren van Sparta’30. De wit-zwarten speelden een goede wedstrijd, maar werden genekt door matig verdedigen bij dode spelmomenten.

De ploeg van oud-Kozak Rick Kolff kende vorig jaar ook een matige start. Maar wist na een fenomenale inhaalrace op de slotdag in Gameren nog beslag te leggen op een periodetitel. Een portie veerkracht is dus wel aanwezig bij de ploeg uit Vuren. GVV’63 is gewaarschuwd, vorig seizoen lieten we vier punten liggen tegen deze tegenstander.

GVV’63 wist afgelopen zaterdag drie punten te pakken in Dongen. GVV’63 speelde een prima partij. Het bleef lang spannend vanwege een aantal gemiste kansen. Als het vizier zaterdag op scherp staat, dan moet een drie punter mogelijk zijn.

Hopelijk kunnen we zaterdag weer rekenen op de steun van onze geel-zwarte supporters!

De wedstijdbal wordt gesponsord door Bakkerij van Keulen.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter De Goeij.

De pupil van de week is Tijn Blanken.