Blik op zaterdag: GVV’63 1 – VUREN 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat de laatste thuiswedstrijd van 2019 op het programma voor GVV’63 1. Tegenstander is vv Vuren. Let op de wedstrijd begint om 14.00 uur.

De zwart-witten begonnen het seizoen voortvarend. In de poulefase van de beker werden alle drie de wedstrijden gewonnen en er werd 17 keer gescoord. Inmiddels heeft Vuren ook de eerste knock-out ronde van het bekertoernooi overleefd. Op 21 december spelen ze in de tweede ronde tegen Bladella.

In de competitie loopt het allemaal wat minder. Vuren neemt de laatste plaats in, met 6 punten. Er werd 1 overwinning geboekt tegen NEO’25. Daarnaast werd er enkele keren verdienstelijk gelijkgespeeld, waaronder twee weken geleden uit bij het hooggeplaatste NOAD’32. Afgelopen zaterdag werd er thuis met 2-5 verloren van MVV’58.

Topscorer is de 36 jarige Bart Muilenburg met 8 doelpunten. Na twee jaar afwezigheid is hij dit jaar weer succesvol bij het eerste elftal. In het seizoen 16/17 werd GVV’63 kampioen in de 4e klasse D, topscorer van de competitie werd Bart Muilenburg met 28 goals. Een speler om in de gaten te houden!

GVV’63 wist afgelopen zaterdag de allereerste waalderby tegen BZC’14 winnend af te sluiten. In Brakel werd het 2-4. Het is mooi om te zien dat er steeds meer spelers terugkeren van blessureleed. Fijn om niet elke week vele mutaties door te hoeven voeren. De mannen van Denny van Geffen hebben de juiste drive te pakken en weten wekelijks vele kansen te creëren. Ongetwijfeld zal dit tegen Vuren ook het geval zijn. Toch mag op basis van de ranglijst Vuren niet onderschat worden. Het blijft een stugge ploeg met veel fysieke kwaliteiten. GVV’63 zal zaterdag dus bij de les moeten zijn.

Inmiddels zijn onze geel-zwarten in het linker rijtje aanbeland. Bij winst doet GVV’63 wederom goede zaken op de ranglijst en ook voor de tweede periode. Met nog 2 wedstrijden te gaan voor de winterstop, is het zeer welkom als er 6 punten gepakt worden.

We hopen bij deze laatste thuiswedstrijd voor de winterstop op veel supporters. Na afloop maken we er in de kantine een feestje van met medewerking van DJ Brian.

Balsponsor: Van Alphen Timmer- en aannemingsbedrijf B.V.

Pupil van de week: Swen van Beers