BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – VV ALTENA 1

1024 576 GVV'63

Aanstaande zaterdag neemt GVV63 het thuis op tegen vv Altena. Om 15:00 uur wordt de bal aan het rollen gebracht.

In deze enorm spannende competitie vinden we Altena op de 11e positie. Met twee punten en een gespeelde wedstrijd minder dan GVV63. GVV63 staat momenteel 9e. Door de versterkte degradatie regeling ben je niet zomaar veilig.  De top 3 lijkt wat afstand te hebben genomen. Maar vanaf plaats 4 t/m 13 is het billen knijpen geblazen.

Enkele weken geleden waren zowel GVV63 als Altena nog op de laatste plaats te vinden. Maar beide ploegen noteerden recent een aantal goede resultaten. Twee weken geleden wist Altena nog met 1-3 bij BLC te winnen, door een hattrick van topscorer Jorik Zuidweg. Afgelopen zaterdag maakten de Nieuwendijkers indruk door koploper OSS’20 op een gelijkspel te houden. De oranjehemden zijn op dreef. Toch blijft scoren een uitdaging voor de ploeg van Rick Kolff, met 16 goals is Altena de minst scorende ploeg in 3D.

Ook onze geel-zwarten zijn aan een goede serie bezig met 8 punten uit 4 wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd de lastige uitwedstrijd bij Sparta’30 met 0-1 gewonnen. We kunnen terug kijken op een wedstrijd met een enorm strijdlustig GVV63. Als we dit vasthouden dan gaan we zeker nog meer punten pakken. Het begint met passie en strijd!

Komende zaterdag een belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Altena. Een overwinning is zeer wenselijk. Zeker omdat we dan ook de aansluiting met de brede middenmoot maken.

Het is al enige tijd geleden dat er op Sportpark Maartenshof een thuisoverwinning te noteren viel. We hopen zaterdag op veel supporters, die hopelijk beloond gaan worden met een driepunter!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter M. de Zwarte.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Slagerij Oomen.

De pupil van de week is Menno van Genderen (GVV’63 JO11-2).