BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – VV DONGEN 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 4 november speelt GVV’63 thuis tegen vv Dongen. Aanvang 15.00 uur.

We spelen zaterdag tegen een medejubilaris, vv Dongen bestaat in 2023 maar liefst 100 jaar! Proficiat.

De Dongenaren zijn van oudsher een zondagvereniging, waarvan het eerste elftal momenteel uitkomt in de 4e Divisie. Maar ook bij deze vereniging is het zaterdagvoetbal groeiende. Inmiddels beschikt de vereniging op zaterdag over drie seniorenteams en drie O23-teams.

De komende tegenstander kennen we nog van vorig seizoen. Beide ploegen wisten toen allebei hun uitwedstrijd te winnen en behaalden uiteindelijk evenveel punten. De meeste GVV-supporters zullen zich de thuisnederlaag nog wel herinneren. GVV’63 verloor met 2-3, miste enorm veel kansen en verloor uiteindelijk door enkele razendsnelle counters. We zijn dus gewaarschuwd.

Op de ranglijst vinden we Dongen op vier punten achterstand van GVV’63, met wel een wedstrijd minder gespeeld. De geelhemden wonnen van ONI en BLC en verloren van Woudrichem en OSS’20.

GVV’63 presteert momenteel goed en is terug te vinden op de tweede plaats. Ondanks dat het seizoen pas gestart is, geven de resultaten vertrouwen. Afgelopen zaterdag werd Altena in een uitwedstrijd met 1-4 verslagen. De spelers knokken voor elkaar en zijn niet te beroerd om vuile meters te maken, er staat een team. Deze spirit zal ook tegen het talentvolle Dongen nodig zijn. Hopelijk trotseren zaterdag veel GVV-ers de herfstachtige omstandigheden, alle ondersteuning is welkom!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Den Hertog.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Sport 2000 Stehmann.

De pupil van de week is Milo de Haas (GVV’63 JO11-2)