BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – vv ONI 1

1024 577 GVV'63

Op zaterdag 9 december speelt GVV’63 1 thuis tegen vv Oni. Tegen de ploeg uit ‘s-Gravenmoer wordt afgetrapt om 15.00 uur.

Dit betreft de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. De competitie wordt weer hervat op 20 januari.

Beide ploegen zijn momenteel terug te vinden in de gevarenzone. Een overwinning is dus wenselijk om met een goed gevoel aan het kerstdiner te zitten. Na een goede competitiestart is GVV’63 op dit moment terug te vinden op de 10e plaats. De gasten van ONI staan een plaatsje hoger, met nog wel een wedstrijd minder gespeeld.

De oranje-blauwen laten de afgelopen weken een wisselend beeld zien. Twee weken geleden werd er met 8-1 verloren bij OSS’20. En vorige week werd er thuis met 4-1 gewonnen van Sparta’30, na een 0-1 ruststand.

GVV’63 laat de afgelopen wedstrijden tegen Woudrichem, BLC en OSS’20 een zelfde beeld zien. Qua spelbeeld zeker niet minder dan de tegenstander, maar na het laatste fluitsignaal met lege handen. Het is voor onze geel-zwarten zaak dat we keihard blijven knokken. Dan gaat het kwartje echt de goede kant weer een keer opvallen.

We hopen zaterdag op veel publieke ondersteuning tijdens deze laatste wedstrijd van 2023. Geef onze geel-zwarten dat extra steuntje in de rug!

De wedstrijdbal wordt zaterdag gesponsord door Autobedrijf Vos Volvo uit Zaltbommel.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Mathon.

De pupil van de week is Jules de Groot (GVV’63 JO11-2)