Blik op zaterdag: GVV’63 1 – vv ONI 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat er voor GVV’63 weer een thuiswedstrijd op het programma. Voetbalvereniging ONI (Ontspanning Na Inspanning) uit ‘s-Gravenmoer komt op bezoek. Aanvang 14.30 uur.

GVV’63 heeft de afgelopen weken twee drukbezochte derby’s gespeeld. Uit tegen BZC’14 (competitie) en thuis tegen Nivo Sparta (beker). Zaterdag zal dat anders zijn. Door de nieuwe Corona maatregelen mag er geen publiek langs de lijnen. Voor de geldende Corona maatregelen, check de website:

Corona update: spelregels vanaf 13 november – GVV’63 (gvv63.nl)

Na jarenlang in de 4e klasse gespeeld te hebben maakt ONI in het seizoen 19/20 een sterk debuut in de derde klasse D. De eerste periodetitel werd behaald. In Gameren wist ONI in de slotfase met 1-2 te winnen. De heenwedstrijd op 7 maart 2020 was gelijk de laatste wedstrijd voordat de competitie werd afgebroken. GVV’63 wist met 1-3 te winnen.

Dit seizoen zijn de oranje-blauwen de competitie gestart met 8 punten uit 7 duels. Er werd gewonnen van Haaften en NOAD’32. Dit seizoen kon ONI een nieuwe spits verwelkomen: Tom Kolkert. Kolkert wist in het verleden voor vv Dongen regelmatig het net te vinden in de 3e Divisie. Dit seizoen wist hij al 5 keer te scoren. Zaak voor Hidde Boersma om alert te zijn.

Twee weken geleden boekten onze geel-zwarten een zwaarbevochten overwinning op BZC. Aanstaande zaterdag zou hierdoor een gelijkspel waarschijnlijk voldoende zijn om de eerste periodetitel te pakken. Echter met een gelijkspel zullen de mannen van Denny van Geffen niet tevreden zijn. Een driepunter is het enige wat telt! Het wordt sowieso tijd dat er weer eens een thuisoverwinning wordt geboekt. De laatste dateert alweer van 25 september tegen NOAD’32.

Hopelijk weten onze geel-zwarten er zaterdag een succesvolle middag van te maken!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter De Jong

De pupil van de week is Russell Melisse

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Bakkerij Van Keulen, voor de lekkerste Brooiques