Blik op zaterdag: GVV63 1 – vv Schelluinen 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV63 thuis de topper tegen vv Schelluinen. Er wordt om 14:30 afgetrapt.

Bij aanvang van het seizoen beschouwden de Zuid-Hollanders zich als de titelkandidaat van de derde klasse D. En ze liggen nog steeds op koers om deze ambitie te verwezenlijken. Maar er zijn meer kapers op de kust. Het is ongemeen spannend in de top. Waar GVV63 en Schelluinen de laatste weken punten morsen, heeft een ontketend BLC inmiddels op doelsaldo de koppositie ingenomen. Schelluinen volgt op één punt van BLC en GVV63.

Ongetwijfeld willen GVV63 en Schelluinen beiden in het spoor van de Bosschenaren blijven. En daarvoor zal een overwinning nodig zijn. De gasten uit Schelluinen liepen vorige week bij GDC tegen een 2-1 nederlaag aan. Een ploeg die ook nog meedoet om de titel. Voor Hidde Boersma is zaterdag de taak weggelegd om competitie topscorer Pascal van Delden aan banden te leggen.

Dan onze geel-zwarten. We zitten even niet meer in de flow van de eerste competitiehelft. Het was de afgelopen weken een paar keer net niet. Afgelopen zaterdag bleef GVV63 op een 0-0 gelijkspel steken bij Sparta30.

Met een aantal topwedstrijden voor de boeg is het zaak dat het team alle schroom van zich afgooit en de strijd aangaat. Zaterdag wacht Schelluinen en dinsdag BLC. Tegenstanders die qua voetballend vermogen gelijkwaardig zijn, de absolute wil om te winnen zal de doorslag gaan geven.

Hopelijk zien we zaterdag veel GVV63 supporters, die onze geel-zwarten fanatiek ondersteunen!

De wedstrijdbal staat onder leiding van scheidsrechter De Goeij.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Sport 2000 Stehmann.

De pupil van de week is Deyen van Beers.