BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1- VV ZWALUWE 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 18 mei staat voor GVV’63 de laatste thuiswedstrijd in competitieverband op het programma. De tegenstander is vv Zwaluwe uit Lage Zwaluwe. Alle wedstrijden in deze voorlaatste speelronde beginnen om 14:30 uur.

Tegenstander Zwaluwe moest deze competitie even op gang komen, maar al snel werd een hoge positie op de ranglijst ingenomen. Drie speelronden geleden stonden de rood-wit hemden nog derde. Inmiddels staat Zwaluwe zevende. De voorsprong op nummer tien GVV’63 bedraagt slechts drie punten.

Met Zwaluwe treffen we een stugge degelijke tegenstander. Maar ook een ploeg die in een mindere fase zit. In de laatste acht wedstrijden werd er niet meer gewonnen, in de laatste vier wedstrijden werd er alleen maar verloren. Zwaluwe snakt dus naar een overwinning om niet in de gevarenzone te belanden.

GVV’63 speelde afgelopen zaterdag gelijk tegen vv ONI, een wedstrijd waarin meer verdiend werd. In de komende twee speelronden moet GVV’63 nog twee plaatsen stijgen om zich veilig te spelen. Nummer negen, tien en elf spelen nacompetitie voor handhaving en nummer twaalf en dertien degraderen rechtstreeks.

Zaterdag is er maar één opdracht voor de mannen van Pascal Rijkers: winnen! En dat is zeker mogelijk. GVV’63 laat de afgelopen weken strijd en beleving zien. En dat is nodig in deze fase van de competitie. Voor directe concurrent Zwaluwe moet zaterdag vanaf minuut één duidelijk zijn dat onze geel-zwarten op jacht gaan naar de overwinning.

Wij hopen bij deze belangrijke wedstrijd op veel steun voor ons eerste elftal!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter: Van Akooij

De wedstrijdbal wordt gesponsord door: Lineage Road Transport Gameren

De pupil van de week is: Stan Oomen (GVV’63 JO11-2)