BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – WOUDRICHEM 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 18 november speelt GVV’63 thuis tegen vv Woudrichem. We trappen af om 15.00 uur.

De zelfbenoemde Vissenkoppen kenden vorig jaar een moeilijk seizoen. Trainer Gerrie Schaap moest in januari het veld ruimen. Zijn opvolger Bert Schouten kon het tij niet meer keren en in mei viel het doek na zes jaar tweede klasse. Dit seizoen komt Woudrichem moeizaam op gang met vijf punten uit zes wedstrijden. Toch zijn de groen-witten zeker geen ploeg die we mogen onderschatten, met o.a. Danny Schaap, Tim Saaman en Dilles de Vries loopt er nog kwaliteit genoeg rond. Afgelopen zaterdag verloor Woudrichem thuis nipt met 2-3 van OSS’20.

GVV’63 had afgelopen weekend een vrije zaterdag. Op dinsdag werd er geoefend uit tegen DBN’22 (zo) in Den Bosch. Deze wedstrijd eindigde in 3-3 (goals: Daniel 2 en Julian). Aanstaande zaterdag verwachten we een getergd GVV’63, dat zich voor het thuispubliek wil revancheren voor de nederlaag tegen vv Dongen. Tegen het ervaren Woudrichem is het noodzakelijk om 100% scherp aan de aftrap te staan. Hopelijk is er de ondersteuning van vele GVV-ers, want een overwinning is meer dan welkom!

Na afloop van de wedstrijd staat er een Oranje Party op het programma. DJ Armigi is van de partij en om 20.45 uur is Nederland – Ierland op groot scherm te zien. Hopelijk zien we met velen dat Nederland zich plaatst voor het komende EK voetbal! Trek je oranje outfit aan.

De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van scheidsrechter Pekaar.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Timmer- en Aannemersbedrijf Van Alphen uit Gameren.

De pupil van de week is Fiep Jonkers (GVV’63 MO11-1)