Blik op zaterdag GVV’63 – GDC

150 150 GVV'63

Op zaterdag 9 april krijgt GVV’63 bezoek van de Genderen Drongelen Combinatie (GDC) uit Eethen. Aanvang 14.30 uur.

De ploegen treffen elkaar voor de tweede keer dit seizoen. In Eethen boekte GVV’63 een enigzins geflatteerde 0-4 overwinning.

GDC neemt momenteel de 4e plaats in op 5 punten achterstand van GVV’63. Afgelopen zaterdag werd er een knappe 3-2 overwinning geboekt op Sparta’30, na een 0-2 achterstand. GDC heeft nog een goede kans op de 2e periodetitel. Samen met Schelluinen staan ze aan kop, alleen het doelsaldo van GDC is iets minder. In de derde klasse D heeft GDC één van de minst scorende voorhoedes. Er werden 22 goals gemaakt in 16 wedstrijden. Maar ook het aantal tegen doelpunten is laag. Een uitdaging voor GVV’63 om deze stugge defensie te ontmantelen.

GVV’63 boekte afgelopen zaterdag de tweede seizoensnederlaag tegen MVV’58. Het zat niet mee qua blessures en scheidsrechterlijke beslissingen, maar bovenal was het vertoonde spel niet goed genoeg. Dit zal zaterdag op Sportpark Maartenshof anders moeten. We verwachten een zeer gretig GVV’63, dat vanaf minuut 1 wil strijden voor de 3 punten.

Hopelijk gesteund door veel GVV-ers langs de zijlijn!

De wedstrijdbal wordt gesponsord door: Timmer- Aannemersbedrijf Henk van Alphen B.V.

De pupil van de week is: Isa van Horssen

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Rijswijk.