BLIK OP ZATERDAG: GVV’63 1 – NEO’25 1

640 360 GVV'63

Aanstaande zaterdag toont GVV’63 1 voor de eerste keer deze competitie haar kunsten voor het thuispubliek. NEO’25 uit Sprang-Capelle komt op bezoek. Aanvang 15.00 uur.

Tegenstander NEO’25 kende een prima bekercampagne met drie overwinningen. Vorige week werd er in de eerste competitiewedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Sparta’30. Volgens de aanwezigen een terechte puntendeling. De rood-wit-blauwen uit Sprang namen in de zomerstop afscheid van trainer Stefan Brok. Hij is opgevolgd door Marcel van Helmond. Oud-speler van onder andere NAC en FC den Bosch. Die hier in de regio als trainer actief is geweest bij WNC, GRC’14 en Wilhelmina’26.

De ploeg uit Sprang is een tegenstander om rekening mee te houden. Het afgelopen seizoen werd er door beide plogen twee keer gelijkgespeeld. In Sprang werd het 3-3. In Gameren hield NEO onze geel-zwarten op 2-2.

GVV’63 hield gemengde gevoelens over aan de seizoensopening tegen Sleeuwijk. In deze uitwedstrijd domineerde GVV’63 lange tijd het spel. Er werd goed gevoetbald. Echter gescoord werd er niet door GVV’63. Een 1-0 nederlaag betekende dat GVV’63 de wedstrijd met lege handen eindigde. Het mooie van voetbal is dat je je binnen week weer kunt revancheren. En nog wel op het eigen Sportpark Maartenshof. Hopelijk zijn er zaterdag veel supporters aanwezig om GVV’63 te steunen in de jacht naar de eerste punten!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Vink.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Wim van Wijk Zonwering uit Gameren.

De pupil van de week is Luuk Jonkers