Blik op zaterdag: GVV’63 – SV BLC

150 150 GVV'63

Zaterdag komt GVV’63 1 weer in actie. In Gameren wordt er om 14.30 uur afgetrapt tegen SV BLC.

Een affiche om je vingers bij af te likken. Een heuse topper! Door veel deskundigen werd BLC aangemerkt als kampioenskandidaat. En tot op heden presteren ze naar behoren. Momenteel staan de Oeteldonkers 5e, maar met 1 wedstrijd minder staan ze qua verliespunten op een gedeelde 2e plaats. Na de Coronahervatting speelde BLC nog geen competitiewedstrijd. De wedstrijden tegen Vuren en Sparta’30 werden afgelast. De komende weken krijgen de groen-gelen een druk (inhaal)programma voor hun kiezen. De Club van Zuid beschikt over een technischvaardige ploeg, met als absolute uitblinker linkerspits Niels Nagtzaam. Inmiddels goed voor 9 goals in 9 wedstrijden.

Onze GVV-ers zagen afgelopen week, de wedstrijd tegen Vuren afgelast worden. Deze wordt 15 maart ingehaald. De competitiehervatting tegen vv haaften resulteerde in een 3-0 overwinning. Een sterk collectief optreden van GVV’63, met drie goals van Mathijs Libbers. Met BLC treffen we zaterdag weer een tegenstander van formaat. GVV’63 zal gretig aan de aftrap moeten staan, de verschillen in deze klasse zijn klein, de getoonde inzet zal de doorslag geven.

Het wordt zaterdag fraai weer, een mooie gelegenheid om GVV’63 onder een stralend zonnetje aan te moedigen! Het terras is open,

De pupil van de week is Mats van Gilse.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Luijendijk Fietsen uit Gameren

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter De Goeij