Blik op zaterdag: GVV’63 – SV Capelle

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat er voor GVV’63 een thuiswedstrijd tegen SV Capelle op het programma. Na twee afgelastingen, hopen onze geel-zwarten om 14.30 af te trappen.

In verband met het overlijden van Ralph van Tuijl wordt er voorafgaand aan de wedstrijd één minuut stilte gehouden. Tevens speelt GVV’63 met rouwbanden.

Tegenstander SV Capelle neemt momenteel de 11e plaats in met 10 punten uit 11 wedstrijden. Opmerkelijk genoeg werden deze 10 punten in de eerste 4 wedstrijden behaald. Daarna volgde er een serie van 7 nederlagen. Toch is dit geen reden om de blauwhemden te onderschatten, enkele weken geleden wist hoogvlieger Schelluinen ook maar ternauwernood met 1-2 te winnen. Een misstap is zo gemaakt. Er zal Capelle alles aan gelegen zijn om afstand te nemen van de onderste plaatsen. Reken er maar op dat de mannen van trainer Edin Curic zaterdag op scherp staan.

Onze geel-zwarten kwamen de afgelopen twee weken niet in actie. De vraag is of zaterdag dezelfde spirit getoond kan worden als tegen Haaften. Het zal moeten. GVV’63 is nog steeds koploper, maar de verschillen zijn klein en we zijn nog niet op de helft van de competitie. Het enige wat telt is de volgende wedstrijd: aanstaande zaterdag moet Capelle verslagen worden!

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Finc Accountants uit Waalwijk

De pupil van de week is Rens Tijssen

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Hardenbol