Blik op zaterdag: Haaften – GVV’63

150 150 GVV'63

In dit paasweekend gaat GVV’63 zaterdag op bezoek in Haaften. Aan de overkant wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Twee maanden geleden troffen beide ploegen elkaar in Gameren. Toen speelde GVV’63  een puike wedstrijd, die resulteerde in een 3-0 overwinning.  Er werd fel gespeeld, waardoor de tegenstander niet in hun spel kwam. Dit zal zaterdag weer nodig zijn.

Haaften is aan een wisselvallig seizoen bezig. We vinden de rood-groen hemden terug op de 7e plaats. De statistieken geven aan dat het nogal een verschil maakt of er thuis of uitgespeeld wordt. Na de winterstop werd er 4 keer thuis gewonnen en 5 keer uit verloren. Twee weken gelden werd titelkandidaat BLC nog met 2-0 in Haaften verslagen. Het is aan GVV’63 om een einde te maken aan deze reeks.

Onze geel-zwarten speelden afgelopen zaterdag met 0-0 gelijk tegen GDC. Gezien de waslijst van afwezigen helemaal geen slecht resultaat. De spirit en de inzet waren goed. Door dit gelijkspel werd, na 16 speelronden, de koppositie overgedragen aan vv Schelluinen. Van prooi is GVV’63 jager geworden. En zaterdag zullen we op jacht moeten naar een driepunter in Haaften.

Hopelijk maken veel GVV-ers de overtocht over de Waal!