BLIK OP ZATERDAG: JAN VAN ARCKEL 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Komende zaterdag 16 september staat voor GVV’63 de laatste poulewedstrijd in het bekertoernooi op het programma.  Er wordt een bezoek gebracht aan Ammerzoden waar tegen Jan van Arckel om 15:30 uur wordt afgetrapt.

De rood-witten komen vanaf dit seizoen uit in het zaterdagvoetbal. Er werd gehooopt op mooie derby’s, maar de teleurstelling was groot toen ze werden ingedeeld in een volledig Brabantse competitie.  De Jantjes hebben de start van het bekertoernooi niet gemist. Beide duels werden gewonnen. GVV’63 heeft twee punten minder. In Ammerzoden staat zaterdag de poulewinst op het spel, waarbij GVV’63 zal moeten winnen om een ronde verder te geraken.

Afgelopen zaterdag werd er door GVV’63 met 4-1 gewonnen van Well. Er werd prima gevoetbald, veel kansen gecreëerd, maar in het eerste uur liet de afronding te wensen over. In het laatste half uur ging dit een stuk beter en vielen er nog vier goals. Hopelijk wordt deze lijn doorgetrokken naar zaterdag.

Zaterdag staan er twee jubilarissen tegen over elkaar. Jan van Arckel vierde afgelopen zaterdag het 90-jarige jubileum en GVV’63 in juni het 60-jarige jubileum. Komende zaterdag staat er dus 150 jaar voetbalhistorie op het veld En daarvoor kun je nauwelijks een mooiere locatie bedenken dan onder de rook van het indrukwekkende Kasteel Ammersoyen.