BLIK OP ZATERDAG: MVV’58 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 27 mei staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Voor GVV’63 een uitwedstrijd in Meteren. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt tegen MVV’58. In februari kwamen de ploegen elkaar in Gameren tegen, toen wisten beide teams niet te scoren.

De bewoners van Sportpark Achterveld staan op een 11e plaats en zijn veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voor handhaving. Toch bepaalt de positie op de ranglijst in welke ronde van de nacompetitie je instroomt. Dus de blauw-zwarten zullen een overwinning nodig hebben voor een gunstigere 9e of 10e positie op de ranglijst. We zullen dus zeker geen tegenstander treffen die zich aan het sparen is voor de nacompetitie.

MVV’58 wist de afgelopen twee wedstrijden te winnen. Vooral de 0-5 overwinning bij Sparta’30 van afgelopen zaterdag maakt indruk.

GVV’63 liep afgelopen zaterdag tegen een onnodige 1-2 nederlaag aan. Het spel tegen BLC was prima. Echter er werden teveel kansen gemist en in de slotfase kregen we de deksel op de neus. Hierdoor is GVV’63 nog niet veilig. De voorsprong op nummer 9 NEO’25 bedraagt 3 punten en we hebben een beter doelsaldo van +10. Maar zover mag het niet komen. GVV’63 dient zaterdag nog een puike wedstrijd af te leveren en weer terug te keren naar het linkerrijtje.

Hopelijk maken er zaterdag weer veel geel-zwarte supporters de reis naar Meteren.