Blik op zaterdag: MVV’58 1 – GVV’63 1

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag speelt GVV’63 een uitwedstrijd tegen MVV’58. De wedstrijd in Meteren begint om 15.00 uur.

De ploeg uit Meteren werd aan het begin van het seizoen als één van de grote kanshebbers op de titel bestempeld. MVV’58 is aan een wisselvallig seizoen bezig, grote overwinningen worden afgewisseld met onverwachte nederlagen. Toch is de ploeg van trainer Frank Kusters zeker nog niet kansloos, de achterstand op de koploper is maar 5 punten. Reken maar dat deze ploeg zaterdag alles zal geven om de aansluiting in de top te behouden.

mvv58 thuis 2

GVV’63 is matig uit de winterstop gekomen. Er werd gewonnen van laagvliegers SVS’65 en Brakel. Maar er werd verloren van directe concurrenten Herovina en Vuren. Voor de winterstop is aangetoond dat er kwaliteit genoeg aanwezig is. Echter in deze beslissende fase van de competitie zal er ook met elf man gestreden moeten worden. Te slap aan een wedstrijd beginnen wordt afgestraft.

In de thuiswedstrijd tegen MVV’58 werd er met 1-2 verloren. De ploeg uit Meteren beschikt over een aantal makkelijk scorende aanvallers, halfslachtig ingrijpen is dus dodelijk. Zaterdag zal de ploeg van Jan van Setten moeten winnen om in de titelrace te blijven. Het kan niet anders dan dat GVV’63 zeer gemotiveerd aan de aftrap verschijnt. Hopelijk gesteund door vele supporters.