Blik op zaterdag: MVV’58 1 – GVV’63

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag staat voor onze geel-zwarten de uitwedstrijd tegen MVV’58 op het programma. De wedstrijd in Meteren begint om 15.00 uur. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was in het seizoen 16/17, toen werd GVV’63 kampioen in de 4e klasse. Beide ploegen wisten toen hun uitwedstrijd te winnen.

Vorig seizoen wist MVV’58 beslag te leggen op het kampioenschap in de 4e klasse. Hierdoor komen de blauw-zwarten na 7 seizoenen weer uit in de 3e klasse. Het afgelopen jaar waren Morris van den Brink en Remco Knoop de gevaarlijke mannen in de voorhoede, met respectievelijk 20 en 18 goals. Dit seizoen wisten beide heren al drie keer het doel te vinden.

MVV’58 kende een stroeve competitiestart met 1 punt uit 3 wedstrijden. Maar de afgelopen twee wedstrijden wordt er indruk gemaakt. Thuis werd er met 4-0 gewonnen van TSVV Merlijn. En vorige week wist men uit bij Sparta’30, na een 4-2 achterstand, nog met 4-4 gelijk te spelen.

Ook GVV’63 kent een matige seizoenstart. De koplopers hebben een ruime voorsprong genomen. Voetbalkwaliteit is er zeker aanwezig, maar het begint met concentratie en strijd. Nonchalance wordt in deze klasse afgestraft. Komende zaterdag weet men wat men te doen staat, zeker tegen zo’n fysieke tegenstander als MVV’58. Om de aansluiting met de middenmoot te maken zou een overwinning zeer welkom zijn.

Hopelijk weten zaterdag veel GVV’63 supporters Sportpark Achterveld te vinden. Houdt er wel rekening mee dat de A2 vanwege werkzaamheden in de richting van Utrecht afgesloten is.