Blik op zaterdag: MVV’58 – GVV’63

150 150 GVV'63

Aanstaande zaterdag gaat GVV’63 op bezoek bij MVV’58. In Meteren wordt om 15.00 uur het beginsignaal gegeven door scheidsrechter Hoogerwaard.

Een blik op de ranglijst leert ons dat MVV’58 stevig in de middenmoot staat met 22 punten uit 15 wedstrijden. Als we dan nog even verder kijken, dan zien we dat de blauw-zwarten in de tweede periode aanmerkelijk beter presteren dan in de eerste periode. Sterker nog, MVV’58 maakt zelfs nog kans op de tweede periodetitel. Afgelopen zaterdag wist MVV’58 een zwaarbevochten zege te boeken bij TSVV Merlijn. Na een 2-0 achterstand werd het uiteindelijk nog 3-4.

In oktober kwamen beide ploegen elkaar in Gameren tegen. Deze wedstrijd eindigde toen in een 1-1 gelijkspel, door doelpunten van topscorer Mathijs Libbers en de geslepen Morris van den Brink.

Onze geel-zwarten rekenden afgelopen zaterdag in de tweede helft af met de buren uit Brakel/Zuilichem. GVV’63 heeft nog altijd een voorsprong op de naaste belagers BLC en Schelluinen. Maar er zijn nog 33 punten te verdelen, het seizoen duurt nog lang! De eerstvolgende wedstrijd blijft de belangrijkste. Zaterdag zal GVV’63 weer uit moeten gaan van de eigen kwaliteiten. In een hoog tempo aanvallend voetbal spelen. Met de juiste wedstrijdinstelling moet een overwinning zeker mogelijk zijn!

Hopelijk zijn er veel Gamerse supporters aanwezig om ons vlaggeschip te ondersteunen!