Blik op zaterdag: NEO’25 1 – GVV’63 1

1024 1024 GVV'63

Op zaterdag 11 februari gaan onze geel-zwarten op bezoek bij NEO’25. Op Sportpark De Gaard wordt er om 15.00 uur afgetrapt.

Onder de nieuwe trainer Marcel van Helmond kent NEO’25 een matige eerste competitiehelft. De rood-wit-blauwen staan momenteel op een 11e plaats. Slechts één positie boven een rechtstreekse degradatie. Van de 12 gespeelde wedstrijden werden er maar twee gewonnen. Er zal de ploeg uit Sprang alles aan gelegen zijn op afstand te nemen van de onderste posities op de ranglijst. Ongetwijfeld kunnen we een strijdend NEO verwachten.

Ook GVV’63 liep de afgelopen weken averij op. Een mix van gemiste kansen, afwezigen en enkele (assistent)scheidsrechterlijke dwalingen zorgden voor twee nederlagen na de winterstop. Reden tot paniek is er niet, er wordt immers goed gevoetbald.

Net als afgelopen zaterdag, verloor GVV’63 een half jaar geleden ook met 1-0 van Sleeuwijk. Toen werd een week later NEO’25 met ruime cijfers (6-1) verslagen door een getergd GVV’63. Ook nu zullen de mannen van trainer Pascal Rijkers op zoek gaan naar een driepunter. Maar tegen het taaie NEO’25 zal er ook gestreden moeten worden voor de punten.

Hopelijk reizen er weer vele GVV-ers af naar De Gaard!