Blik op zaterdag: NEO’25 – GVV’63

150 150 GVV'63

Zaterdag gaat GVV’63 op bezoek in Sprang-Capelle bij NEO’25. Op sportpark De Gaard wordt om 15.00 uur afgetrapt. Tenminste, als de coronamaatregelen van het Kabinet het toelaten.

De ploeg uit Sprang staat momenteel 10e met 8 punten uit 7 wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd er vanwege Corona niet gevoetbald door NEO’25. De wedstrijd tegen MVV’58 wordt op 30 november ingehaald. Met NEO’25 treffen we de minst gepasseerde defensie van de competitie. Een mooie uitdaging voor het meest scorende team van GVV’63. Het grootste succes van de tricolores is de 0-7 overwinning bij dorpsgenoot SV Capelle.

GVV’63 heeft de seizoenstart niet gemist. Afgelopen zaterdag werd de 1e periodetitel in de wacht gesleept. Het is nu zaak om de focus te behouden. Hoe vaak komt het niet voor dat er, na het behalen van een periodetitel, puntverlies wordt geleden. Omdat de druk even van de ketel is. Ongetwijfeld zal Denny van Geffen er voor zorgen dat zijn manschappen zaterdag weer scherp aan de aftrap staan.

Helaas kunnen onze trouwe supporters niet bij de wedstrijd aanwezig zijn. Toeschouwers mogen niet langs de lijn staan en bij NEO’25 worden alleen sporters toegelaten in de kantine.  Update kantinegebruik – Nieuws – N.E.O. ’25 – Sprang-Capelle (neo25.nl)

Wij wensen onze geel-zwarten veel succes!!